Uw online reisbegint hier.

Voor het creëren van een aanwezigheid op het web is het juiste platform vereist. Val op met onze DIY Site Builder met slepen en neerzetten.

Of u nu uzelf of uw bedrijf wilt promoten, onze sitebouwer is een sjabloon en een wizard met begeleide inhoud die eenvoudig genoeg is voor beginners en rijk aan functies voor professionals. Voelt aan als PowerPoint, maar met meer kracht, elegantie en eenvoud. Een oplossing waar u veel plezier van zult hebben.

Meer info

Sitebouwer-functies

Onze Site Builder bevat de volledige set functies.

Drag & Drop Editor

Met de Drag & Drop Editor kunnen klanten websitefuncties rechtstreeks op de pagina toevoegen en rangschikken, met voorspellende markering van gebieden voor plaatsing.

Kenmerken van gebouwen

U kunt kant-en-klare lay-outelementen zoals tekst, knoppen, foto's of pictogrammen gebruiken om een ​​aangepaste, professioneel ogende website-indeling te maken.

Vooraf ontworpen bouwstenen

U hoeft geen tijd te verspillen aan het manipuleren van inhoudslay-outs. Een verzameling van meer dan 350 inhoudsblokken helpt hen professionele websites te bouwen zonder enige technische vaardigheden.

Ingebouwd mobielvriendelijk

Websites zien er op elk apparaat geweldig uit. Sjablonen reageren 100% op alle apparaten, inclusief smartphones, tablets en desktops.

Stock Foto's Integratie

Geef uw website een boost met een selectie van meer dan 200.000 professionele premiumfoto's in hoge resolutie. Onze Site Builder bevat ook ingesloten video's en beeldoptimalisatie.

Automatisch opslaan & back-uppen

Dankzij realtime besparing weet u zeker dat u geen werk verliest. De editor slaat alles automatisch op terwijl u werkt.

Het delen van jouw verhaal maakt het verschil. Maak contact met uw bezoekers via sociale media en uw blog.

Blogpagina

Deel uw verhaal en maak contact met uw bezoekers door een aanpasbare blog aan uw website toe te voegen. Configureer de weergave van berichten op uw gepubliceerde website.

Berichteditor

Breng wijzigingen aan in een blogpost nadat deze al is gepubliceerd met behulp van de ingebouwde tool en editor voor het schrijven van berichtinhoud.

Sociaal delen

Moedig uw bezoekers aan om uw inhoud leuk te vinden en te delen door pictogrammen voor sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest aan uw site toe te voegen.

Facebook-reacties en likes

Geef bezoekers de mogelijkheid om commentaar te geven en uw gekoppelde Facebook-pagina leuk te vinden zonder uw website te verlaten.

Instagram en Twitter Connect

Toon automatisch uw Instagram-foto's op uw website elke keer dat u een bericht plaatst en houd uw sitebezoekers op de hoogte door een live feed van uw Twitter-account weer te geven.

Online verkopen kunnen uw bedrijf een boost geven. Bouw uw website als winkel, boetiek of winkel.

Flexibele plannen

Of u nu een boetiek, winkel of volledige winkel heeft, er zijn abonnementen beschikbaar voor 10, 50 en 500 producten.

Veilige en wereldwijde betalingen

Maak verbinding met Paypal, Square, Stripe en meer dan 50 vertrouwde aanbieders van creditcardbetalingen om direct creditcards te accepteren.

Gemakkelijk en snel afrekenen

Geef klanten een snellere en eenvoudigere afrekening met optionele registratie tijdens het afrekenen. Bied een veilige betaalpagina van één pagina met opmerkingen over bestellingen van klanten.

Productvermelding en -beheer

Kies uit meerdere productpagina-indelingen en pas de beschrijvingen en ontwerpen naar wens aan. Maak het voor klanten gemakkelijker om producten te vinden door ze in categorieën te ordenen.

Promotions, Discounts and Coupons

Maak kortingsbonnen of promotiecodes om de omzet te verhogen. Verhoog uw conversies door normale prijzen naast kortingsprijzen weer te geven.

Aandelen beheer

Met het bijhouden van de voorraad weet u of het tijd is om de productvoorraad aan te vullen en welke productvariaties het populairst zijn.

Wereldwijde verzending

U kunt uw klanten bij het afrekenen realtime vervoerdertarieven geven door uw online winkel te verbinden met een vervoerder zoals USPS, FedEx, UPS, Australia Post, Canada Post, enz.

Belasting en BTW

Pas belastingberekeningen toe voor elk land of definieer specifieke zones. Volledige controle over de berekening van belastingen; stel belastingen per locatie in, voeg belasting per groep producten toe of stel belastingvrije producten in.

Orderbeheer en tracking

Ontvang direct bestelmeldingen via e-mail. Beheer en bekijk een overzicht van alle bestellingen, zoek bestellingen, filter ze op categorieën en update bestellingen, klantinformatie en voeg een overstagnummer toe voor verzending.

Zakelijke versnellende sjablonen


Download Site Builder om alle 150+ sjablonen te bekijken waarmee u snel en eenvoudig aan de slag kunt.

Probeer Sitebuilder GRATIS

Met de Open Trial kunt u Site Builder uitproberen en uw nieuwe website GRATIS volledig bouwen, zonder kosten vooraf. Betaal niets totdat u klaar bent om te publiceren!


Features
One Page
Unlimited
Store
Store Plus
Store Premium
Professional Quality Website Templates
User-First Design for All Skill Levels
Easy Drag & Drop Editing
Responsive to Mobile Devices
Free Image Gallery
Component Based Building Blocks
Blog
Auto Layouts for Proportional Spacing
Contact Form Builder
Restore Websites
Theme Inheritance
Social Media Integration
SEO Friendly
Built-In Analytics
Pages
1
Unlimited
Unlimited
Unlimited
Unlimited
E-Commerce Products
n/a
n/a
10
50
500
1,89EUR
4,73EUR
7,58EUR
18,96EUR
24,66EUR

Hoe presteert onze Site Builder in vergelijkingmet concurrenten?


User-First Design voor alle vaardigheidsniveaus

Ontworpen voor eenvoud en gebruiksgemak, betekent hogere CSS (Customer Satisfaction Scores) en een betere gebruikerservaring.

Reageert op mobiele apparaten

Bespaart veel tijd en moeite bij het maken van een website voor verschillende mobiele apparaten.

Op componenten gebaseerde bouwstenen

Met de vooraf ontworpen bouwstenen kunt u professionele websites bouwen zonder tijd te verspillen aan het manipuleren van lay-outs.

Geen codering vereist

SiteBuilder richt zich niet op professionele programmeurs. Ons doel is om het MKB een platform te bieden waarmee iedereen binnen enkele minuten elegante websites kan maken die op elk apparaat werken.

Betaal minder voor meer

De helft van de prijs van andere tools voor het bouwen van websites, maar ontvang alle voordelen en betere functies.

Powered by WHMCompleteSolution