Website leasen

Website leasen

Website leasen

Tegenwoordig bieden wij ook professionele websites in leasevorm aan. Dit betekent dat je voor een maandelijks laag tarief een professionele website hebt met minimale investeringen en snel online kan. Onze lease websites kun je zelf beheren middels WordPress.

Wij hosten jouw website op de beste cloud servers!

Je least al een website vanaf € 29.95 per maand.  De betaling kan maandelijks of jaarlijks.

Bij ons betaal je geen opstartkosten terwijl de concurrent hiervoor meestal hoge kosten rekent!

Wanneer je kiest voor een jaarlijkse betaling krijg je 10% blijvende korting.

Deze prijs is ook inclusief de hosting, e-mailadressen, domeinregistratie en WordPress CMS. De looptijd is minimaal 12 maanden en daarna per maand opzegbaar.

Hoe werkt het leasen van een website?

Wanneer je een website least zullen wij eerst gezamenlijk de wensen bekijken. Je bestelt een template vanuit ons aanbod  daarna kan je ons materiaal aanleveren zoals bijvoorbeeld een logo, huisstijlen, foto’s en teksten. Wij maken vervolgens een concept website aan de hand van jouw wensen. Deze zullen wij samen met je bespreken en waar nodig aanpassen. Wanneer dit in orde is zullen we de website live zetten en krijg je van ons een beheerders account. Vervolgens kun je zelf de inhoud van je website bewerken en uitbreiden.

Wat zit er in het website leasepakket?

Hieronder een opsomming van de belangrijkste punten:

1. Een eigen .nl of .com domeinnaam

De website wordt onder gebracht op onze server die wij voorzien van de laatste technologieën. Hier koppelen we dan jouw gekozen .nl of .com domeinnaam aan. Dit kan een bestaand domein zijn of een nieuwe die wij voor je kunnen aanvragen. Voor bestaande domeinnamen regelen wij de verhuizing kosteloos.

2. Eigen e-mailadressen

Bij een professionele website hoort uiteraard ook professioneel uitziende e-mailadressen. Bij onze websitelease pakketten krijg je de optie om 2 e-mailadressen aan te maken. Denk hierbij aan info@jouwdomeinnaam.nl en voornaam@jouwdomeinnaam.nl. Meerdere e-mailadressen is ook mogelijk maar is optioneel en kost € 2,- per maand extra per extra e-mailadres.

3. WordPress website

Het laatste decennium is het marktaandeel van WordPress gestegen van iets meer dan 10 tot meer dan 35 procent van alle websites op het internet. Dit maakt WordPress het meest populaire en met afstand het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS). WordPress is makkelijk in het gebruik en heeft vrijwel geen leercurve. Standaard krijg je een beheerders account voor je website, waarbij je alle facetten van je website kunt beheren.

4. Technisch onderhoud

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze gehoste omgevingen veilig zijn. Ook snappen wij dat je niet zit te wachten om technisch onderhoud te plegen, daarom nemen wij jou dit uit handen. Wij houden WordPress en de actieve plug-ins up-to-date, zodat jij je kunt richten op de inhoud van je website.

5. Goede support en altijd bereikbaar

Wij bieden al onze klanten support voor hun website. Dit kan telefonisch, per e-mail of via ons Ticket systeem. Op deze manier proberen wij altijd binnen 2 werkdagen te reageren.

In het kort nog even de voordelen van het leasen van een website:

Website leasen is inclusief het eventueel kosteloos verhuizen van een domeinnaam en/of kosteloos registreren van een nieuw domein, SSL Certificaat, 2 gratis e-mailadressen, Hosting op onze beste servers en het onderhouden van de website zoals up-to-date houden van de WordPress versie, plug-ins en SEO vriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je website gevonden wordt door Google.

Wil je gebruik maken van het Website Leasepakket of heb je nog vragen?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op 010-8449640.

Wij helpen je graag verder!