Managed WordPress Hosting

Managed WordPress Hosting

Wat is Managed WordPress-hosting? Kortom, het is WordPress-specifieke hosting die een aantal handige functies toevoegt om je WordPress-site eenvoudiger te beheren, te beveiligen en te versnellen.

Managed hosting is niet zozeer een soort abonnement maar een beschrijving van de service die je ontvangt. Terwijl de meeste hostingplannen het grootste deel van het werk aan jou overlaten, neemt managed hosting een deel van de verantwoordelijkheid voor het houden van jouw site van je schouders. Dit maakt het een intrigerende optie voor veel website-eigenaren.

In deze gids zullen we beginnen met het meer gedetailleerd beantwoorden van de vraag “Wat wordt beheerde WordPress-hosting?” Vervolgens zullen we de voor- en nadelen bespreken en je helpen beslissen of het geschikt is voor jou.

Wat is Managed WordPress-hosting? In meer detail uitgelegd.
In het verleden hebben we de verschillende soorten beschikbare hostingplannen besproken. Shared hosting is bijvoorbeeld een goedkope instapoptie waarmee je een server kunt splitsen met veel andere gebruikers. Aan de andere kant biedt een Virtual Private Server (VPS) -plan jou een eigen privéruimte op een server en meer bronnen. Op het hoogste niveau vindt je dedicated hosting, die duur is, maar u een volledige fysieke server biedt alleen voor jouw site.

Al deze soorten hostingplannen kunnen ook ‘beheerd’ of ‘onbeheerd’ zijn. De meeste hosting wordt niet beheerd, wat betekent dat als je eenmaal ruimte op een server hebt gekocht, je er grotendeels alleen voor staat. Je hostingprovider zal je waarschijnlijk een paar tools geven om mee te spelen, maar de verantwoordelijkheid voor het handhaven van de prestaties en beveiliging van je site (en het aanpassen van je server aan sommige plannen) is aan jou.

Dus, wat is managed WordPress-hosting precies? Zoals de naam al doet vermoeden, is het een plan waarbij je provider jouw site en server ‘beheert’. Dit betekent dat het zorgt voor verschillende sleuteltaken, zoals het bijwerken van je site, zodat je dit niet hoeft te doen. Laten we er wat dieper in gaan kijken.

WORDPRESS TOOLKIT VOOR EENVOUDIG WORDPRESS BEHEER

Dankzij de handige WordPress toolkit in het Plesk control panel is het beheren van je WordPress website eenvoudiger dan ooit! Beheer en onderhoud kun je direct vanuit Plesk uitvoeren, zonder eerst in te loggen in WordPress. Lees ons blogbericht over de WordPress Toolkit voor meer informatie.

 

Automatische updates van WordPress

Direct inloggen in WordPress vanuit Plesk

Plugins en thema’s beheren

Beveiliging van WordPress testen

Foutopsporing en onderhoudsmodus

Klonen van je website om updates te testen.