Plesk Control Panel

Beheer eenvoudig je hostingpakket.

1-click installer

Als je gebruikt maakt van Plesk is het installeren van bijvoorbeeld WordPress zo gebeurd. Met behulp van de ingebouwde one-click installer kun je veel populaire applicaties zoals WordPress, Drupal, Joomla en nog vele anderen installeren met slechts één klik. Het aanmaken van databases is zonder enige technische kennis zo gerealiseerd.

Beheer

Alphanet heeft voor Plesk gekozen, omdat dit één van het meest gebruikersvriendelijke en uitgebreide control panel is. Alle instellingen van je hostingpakket beheer je heel eenvoudig in Plesk. Veel handige extensies in Plesk maken het beheren van je website nog makkelijker. Plesk biedt als het ware je centrale plek van waaruit je alles kan regelen.

Marketing

De Plesk SEO Toolkit begeleidt je bij het maximaliseren van je zoekmachine verkeer. Om optimaal gebruik te maken van deze SEO Toolkit kan je je aanmelden voor de Plesk University-cursus en leer je deze SEO Toolkit-extensie te gebruiken om de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van jouw site te verbeteren, de positie van je website in zoekmachines in de gaten te houden en deze te vergelijken met je concurrenten.

Applicatie installeren met 1 klik

Het installeren van bijvoorbeeld WordPress veel gedoe? Niet wanneer je gebruikmaakt van Plesk! Dankzij de ingebouwde one-click installer kun je populaire applicaties zoals Joomla, WordPress, Drupal en vele anderen installeren met slechts één klik. Geen technisch gedoe dus met installaties en het aanmaken van databases.

Bouw je website met WordPress, Joomla of Drupal

Kies je (C)ontent (M)anagement (S)ystem
WordPress, Joomla! of Drupal, allemaal met online code-editors, ondersteuning voor dynamische sites, eenvoudige samenwerking met ontwerpers en volledige app-isolatie voor beheerde serviceproviders en hosters.

De ultieme WordPress Toolkit
Het enige WordPress-beheer- en beveiligingshulpprogramma dat je nodig hebt om je WordPress-exemplaren, plug-ins en thema’s massaal te beheren en te beveiligen. Lees meer over Plesk WordPress Toolkit

WordPress enscenering eenvoudig gemaakt
Breng nooit meer wijzigingen aan in een live site. Kloon je WordPress-site en maak een staging-omgeving om te experimenteren met nieuwe plug-ins, uw thema’s aan te passen of aangepaste code te maken zonder de productiesite te riskeren.

Bereik complexe bewegingen in eenvoudige stappen
Migreer van de ene host naar de andere, of synchroniseer gemakkelijk gewijzigde gegevens tussen meerdere WordPress-installaties.

Houd je ontwikkelaars tevreden
Ondersteunt en integreert met alle tools, services en platforms die jouw ontwikkelaar zou willen.

BEHEER EENVOUDIG JE HOSTINGPAKKET

Identificeer je SEO-hiaten

Kijk hoe het met site je gaat
Zijn er SEO KPI’s aanwezig dan kun je kijken hoe je site het doet en online vergelijkt. De KPI’s omvatten de:

Zoekmachine met de meeste rankings voor jouw domein
Geef de juiste zoekwoorden op waarvoor je in aanmerking komt
Bepaal de algemene zichtbaarheid van je site
Hoe tastbaar is jouw online potentieel, deze wordt bepaald door de zichtbaarheidsscore.

Ontdek je optimalisatiepotentieel
Zelfs als je site goed presteert kun je deze altijd verbeteren, omdat het SEO-spel voortdurend verandert. De volgende stap is dan het uitvoeren van een Site Audit.

Door het scannen krijg je een uitgebreid overzicht van de prestaties van je site als het gaat om inhoud, SEO en technologie. Een optimalisatieniveau van 100% is het uiteindelijke doel door alle problemen die de Site Audit onder elke categorie aantreft op te lossen.

Analyseer met onze tools

Vink je SEO-taken aan
De SEO-adviseur geeft je een takenlijst om uw prestatiescore te optimaliseren, op basis van uw sitecontrole en zichtbaarheidsscore.

De lijst zelf leidt je van boven naar beneden, beginnend bij jouw meest urgente problemen. Variërend van dubbele inhoud tot defecte koppelingen tot ontbrekende H1’s, H2’s en H3’s.

Geïndexeerd worden door crawlers
Bots of crawlers zullen je site en pagina’s crawlen om zoekmachines te helpen uw site dienovereenkomstig te rangschikken en te indexeren. Daarom hebben we de Log File Analyzer geïntegreerd voor inzichten in:

URL’s die het meest zijn geopend en het laatst zijn bezocht door de bot
Alle mappen op basis van de gecrawlde URL’s
URL’s die een 3xx-, 4xx- of 5xx-fout hebben opgeleverd
User-Agents en het aantal totale crawls dat op uw site is uitgevoerd

BOUW VANDAAG JE EIGEN WEBSITE

Geen verborgen kosten. Gewoon een geweldige website.