MAAK JE EIGEN WEBSITE IN ENKELE KLIKKEN

Meertaligheid

Wil je op een eenvoudige manier je website maken dan is Site Builder de tool om dit voor elkaar te krijgen. Site Builder ondersteunt meer dan 45 andere talen.

Ecommerce

Maak een keuze uit verschillende eCommerce sjablonen, een brede keuze aan betaalopties en creëer je eigen filters om het zoeken op je website te vereenvoudigen.

Makkelijk in gebruik

Geen lange leerweg om ingewikkelde tools te gebruiken. Het bewerken gaat simpel via de drag & drop functie.

Support

Wij staan altijd voor je klaar om support te geven indien je tegen problemen aanloopt bij het ontwikkelen van je website.

3 EENVOUDIGE STAPPEN OM JE EIGEN WEBSITE MAKEN

KIES EEN TEMPLATE

Je hebt de keuze uit 200 templates voor jouw website. Kies een template dat het beste past bij je thema.

PAS JE TEMPLATE AAN

Teksten en afbeeldingen kun je aanpassen nadat je jouw template hebt geselecteerd.

PUBLICEREN

Uploaden van je website is simpel, klik op uploaden en je website is klaar binnen 10 minuten.

Ervaar zelf het gemak van de Site Builder

Website leren maken in een paar simpele stappen.

Oneindige mogelijkheden

De vele templates gecombineerd met plugins en de drag & drop functies geeft je als gebruiker vele mogelijkheden.

Word beter gevonden

SEO is in te stellen aan de hand van een duidelijk stappenplan.

Responsive designs

Het ontwerp door jou gemaakt in combinatie met de ingebouwde kunstmatige intelligentie levert een aantrekkelijke website op.

Vele plugins

Er is een keuze uit veel plugins die te downloaden zijn in de marketplace. Staat de gewenste plugin hier niet tussen dan bouw je gewoon je eigen plugin. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Op vrijheid gebaseerde e-commerce

De eenvoudigste manier om een ​​online winkel te bouwen.

Meer info

Website Import

Breng je bestaande website gemakkelijk waar dan ook over met Sitebuilder Pro en zet uw oude site om naar een mooie en moderne responsive site.


 

200 unieke templates

Maak een website met gebruik van kant-en-klare stijlen en lay-outs.

Veelgestelde vragen

 • Wordt mijn website ook goed weergegeven op tablets en smartphones?

  Alle branche-templates maken gebruik van een zogenoemd ‘responsive design’.  Je website wordt automatisch aanpast aan de beeldschermresolutie van het apparaat waarop deze wordt bekeken.
  Mensen bezoeken websites ook onderweg en daarom is het van belang dat je website ook voor mobiele apparaten geoptimaliseerd is.

 • Is er voorkennis nodig om mijn website te kunnen bouwen?

  Voorkennis is niet nodig als je website met Sitebuilder wordt gebouwd. Zonder programmeerkennis is je website eenvoudig en zelfstandig te ontwikkelen. Als je website klaar is oogt deze als een moderne website dankzij het grote aantal designs en specifieke keuze uit branche-templates. Door het zogenaamde WYSIWYG (What You See Is What You Get) weet je van te voren hoe je website eruit gaat zien voordat je deze publiceert. Alle elementen zijn aan te passen middels drag and drop.  De achtergrond afbeelding aanpassen en een ruime keuze uit lettertypes geven je alle vrijheid zonder een regel code te schrijven.

 • Wat is allemaal bij het Alpha Sitebuilder pakket inbegrepen?

  Het ALPHA SITEBUILDER pakket is een pakket waarbij je voor het ontwikkelen van je website gebruik kan maken van Sitebuilder. Kies je eigen domeinnaam voor je website (.nl, .be, .eu, .com, .net, .org, .info of .biz) en e-mail. Software hoeft niet geïnstalleerd te worden op je computer. Via jouw favoriete webbrowser maak je gebruik van de web-editor van Sitebuilder. Dankzij het grote aantal voorbeeld designs en branche specifieke templates maak je snel en eenvoudig een professionele website. De expertmodus biedt nog meer flexibiliteit om je website naar eigen inzicht in te richten. Het toevoegen van bijvoorbeeld een routeplanner of een contactformulier aan je website is snel gedaan.

Integreer populaire apps met je website